X
GO
+383 49 708 700 | +383 49 566 888
patundshmeri.gm@gmail.com | info@patundshmeri-gm.com

Kërko në shitje

Kërko me qira

Publikimet e fundit

Wednesday, December 16, 2020/ Article rating: No rating
 

Lagja e Muhagjerëve

Lagja e Muhagjerëve

Çmimi:

Monday, November 2, 2020/ Article rating: No rating
 
Lagja e Muhagjerëve

Lagja e Muhagjerëve

Lagja e Muhagjerëve

Çmimi:

Monday, November 2, 2020/ Article rating: No rating
 
Ka Filluar Shitja E Banesave ne Lagjen E Muhaxhereve

Ka Filluar Shitja E Banesave ne Lagjen E Muhaxhereve

Ju njoftojme qe ka filluar shitja e banesave ne Lagjen e Muhaxhereve me investitor Vellezerit Asllani.

Çmimi: 900,00 €

Wednesday, May 20, 2020/ Article rating: 3.5
 
Shiten Banesat ne MATI-1

Shiten Banesat ne MATI-1

Banesat gjinden ne Rrugen Astrit Rrushi afer Shkolles Pavarsia, banesat gjinden ne katin e 2 dhe katin e 6 me siperfaqe 66.91 m2 . Ndertuesi: Vellezerit Asllani.

Çmimi: 730,00 €

Wednesday, May 20, 2020/ Article rating: No rating
 
12